Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ????

Πριν απο λιγες ημερες στο τηλεοπτικο καναλι της Κατερινης ΔΙΟΝ στον μονολογο του ο κ. Νομαρχης ειπε μεταξυ αλλων οτι το νερο της Μορνας πηγαινει προς ποσιν στην Β.Πιερια .
Μετα απο αυτο βγαινει ο Προεδρος του Συνδεσμου Β. Πιεριας και Δημαρχος Πυδνας κ. Βασιλειαδης δηλωνοντας δημοσια οτι το νερο της Μορνας δεν εχει παει ακομη στην Β.Πιερια διοτι δεν εχουν
ολοκληρωθει ακομη τα εργα . Επισεις οτι ειναι αμφιβολου ποιοτητας . Ισως εννοουσε τις παλαιοτερες ακαταλληλες μετρησεις και την συνεχη θολεροτητα του ολο τον χρονο.
Θα συμφωνησω με τις δηλωσεις του κ. Βασιλειαδη παρ' ολο που το μεριδιο της ευθυνης που τον βαραινει γιαυτο το εργο ειναι μεγαλο παρα τις προειδοποιησεις μου.
Η παρεμβαση αυτη απο οποιους και αν προερχεται κατεστρεψε το περιβαλλον των βουνων Τιταρου και Πιεριων ανεπανορθωτα.
Η αποψη του κ. Βασιλειαδη ενισχυεται και απο το γεγονος οτι στο ποταμι εδω και τρια χρονια δεν υπαρχει ζωη παρα τον συνεχη εμλουτισμο που γινετε απο το παρακειμενο ποταμι του Αγου Δημητριου. Τετοια νερα που δεν μπορει να αναπτυχθει η Πανιδα δεν δινονται για ποσιμα .

Κανω εκληση για αποκατασταση της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ζημιας που εγινε στα δυο πλουσιοτερα βουνα της ελλαδας , χωρις να εχω τιποτα προσωπικο εναντιον κανενος παρα την ζημια που εχω παθει.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Εχω και μια απορια ....
Δεν θα επρεπε , οταν προκειται για δημοσια θεματα οι τηλεοπτικοι σταθμοι να κανουν διαλογο και οχι μονολογο ????


ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου