Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συναγερμός - Νέα Εξαφάνιση

Οδηγός χάθηκε με το φορτηγό-ψυγείο του

Οδηγός χάθηκε με το φορτηγό-ψυγείο του

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση οδηγού φορτηγού-ψυγείου, απ΄την περιοχή της Χαλάστρας.
Μοιραστείτε το
Είναι ο Αστέριος Γιουβανούδης 36 χρόνων, που αγνοείται απ΄τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου.
Η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, ήταν 01.30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα όσα της είπε, βρισκόταν έξω από ένα εστιατόριο της εθνικής οδού, κοντά στα Ιωάννινα και περίμενε τον συνοδηγό του, κάποιον Θεόφιλο, να φέρει καφέδες. Προορισμός του αρχικά τα Γιάννενα και στη συνέχεια η Αλεξανδρούπολη, όπου θα μετέφερε τυριά για λογαριασμό κάποιου εμπόρου τροφίμων, με τον οποίο πρώτη φορά συνεργαζόταν. Η συμφωνία κλείστηκε μέσω τηλεφώνου κι΄αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία, μήπως έπεσε θύμα απατεώνων, για κλοπή του επαγγελματικού φορτηγού του. Τον άγνωστο συνοδηγό του και φίλο του πελάτη, παρέλαβε από γνωστό σημείο συνάντησης των αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης, γύρω στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής.
Είναι εύσωμος, 105 κιλά, έχει ύψος 1.76 και μάτια καστανοπράσινα. Το φορτηγό του μάρκας DAF-LF τύπου διαξωνικό, δεν περνά απαρατήρητο. Η καμπίνα του είναι κόκκινη, το ψυγείο λευκό και στις δύο πλαινές όψεις έχει από ένα μεγάλο αυτοκόλλητο, που σχηματίζει το Λευκό Πύργο. Πινακίδες κυκλοφορίας ΕΚΒ1783.


 ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ 'Η' ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...
ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ

1 σχόλιο: