Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Κορινού Νίκου Αβραμίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010 00:00

Μήνυμα του Δημάρχου Κορινού Νίκου Αβραμίδη για την Παγκόσμια Ημέρα ΠεριβάλλοντοςΣε μια εποχή που οι αλλαγές και οι προκλήσεις στην ανθρωπότητα είναι συνεχείς, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί το πιο σημαντικό ζήτημα που αφορά την ίδια μας τη ζωή.

Το περιβάλλον αποτελεί το χώρο όπου κινούμαστε καθημερινά, ζούμε, αναπνέουμε, σκεφτόμαστε, εργαζόμαστε και δημιουργούμε.

Όσο όμως και αν έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τα αγαθά που μας προσφέρει, δεν το φροντίζουμε κατάλληλα.

Αυτα δηλωσε ο Δημαρχος


Εγω λεω
Αυτο το μηνυμα του Δημαρχου Κορινου κ. Αβραμιδη εχει μονο μια ερμηνεια.-Υποκρισια. - Αφου συνεργαστηκε,και μαλιστα φανατικα με την Νομαρχια (Νομαρχη) και τους αλλους Δημαρχους της Β.Πιεριας για την εκτροπη (παρανομη) του μοναδικου ποταμου των Πιεριων καταστρεφοντας ετσι ανεπανορθωτα το Περιβαλλον του ωραιοτερου βουνου της Ελλαδας και τωρα μας κανει δηλωσεις σαν υπερμαχος υποστηρικτης του Περιβαλλοντοος ????????
Διοχετευοντας ακαταλληλο νερο στα σπιτια της Β. Πιεριας !!!!

Γιατι 3 χρονια απο την ολοκληρωση του παρανομου αυτου εργου δεν ηπιε ακομη ακομη νερο η Β.Πιερια ? (Κοντος ψαλμος αλληλουια.) και μονο αυτο αποδεθκνυει του λογου μου το αληθες........ Αν χρειαστει μπορω να σας δειξω και μετρησεις νερου , με την ενδειξη ( Ακαταλληλο ),τις οποιες γνωριζει και ο κ. Δημαρχος . Τις προσκομισα στον Δημο ο ιδιος . Επισης τις εδωσα και στον Κυριο Μαντσιο ,γιατι νομισα οτι ενδιαφερετε για το καλο του Δημου ....

ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου