Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΤΟΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009

Δήμος Πέτρας: Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Νομάρχη Πιερίας...



Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου στα όρια του δήμου τους κάτοικοι του δήμου Πέτρας, οι οποίοι υπογράφουν το εξής κείμενο :

"Απάντηση των κατοίκων του δήμου Πέτρας στις δηλώσεις του κ. Παπαστεργίου"

Μάιος 2009

Εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Πέτρας ως τίμιοι άνθρωποι και με ευαισθησίες που ξεπερνούν τον μέσο δείκτη του απλού ανθρώπου, διότι αυτήν την στιγμή παλεύουμε για την διαβίωση μας και το μέλλον των παιδιών μας, δηλώνουμε τα εξής : "Ο κ. Νομάρχης για να μην χάσει τις ψήφους της Βόρειας Πιερίας προτιμάει να καταστρέψει έναν ολόκληρο δήμο, τον δήμο Πέτρας που οι ψήφοι του συγκριτικά είναι πολύ λιγότεροι.

Για τον σκοπό αυτό δεν διστάζει να μεταχειρίζεται κάθε είδους ψέματα, να καταπατάει νόμους και διατάγματα και να χρησιμοποιεί προς όφελος του όλο τον μηχανισμό της Νομαρχίας. Εάν νομίζει ότι είναι υπεράνω όλων και μάλιστα με δικτατορικό τρόπο, κάνει μεγάλο λάθος.

Να μην ξεχνάει ο Νομάρχης κ. Παπαστεργίου ότι εμείς τον εκλέξαμε και για αυτό να μην μας υποτιμάει.

Δηλώνουμε ότι πλέον, αφού εξαντλήσαμε όλη την υπομονή μας απέναντι του, είναι ανεπιθύμητος στα όρια του δήμου μας. Αυτός που μας αποκαλεί "δολιοφθορείς, μικρόψυχους πολιτικάντες, δολοπλόκοους τοπικιστές ή ψυχικά ασθενείς" είναι αν όχι τουλάχιστον ανόητος και του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς.

Εάν ήθελε ο κ. Νομάρχης σίγουρα οι κάτοικοι της Β. Πιερίας θα είχαν υδροδοτηθεί εδώ και χρόνια, διότι υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα, όταν υπάρχει τίμια συνεργασία. Εμείς δεν έχουμε τίποτε εναντίον των κατοίκων της Βόρειας Πιερίας και μάλιστα συμμεριζόμαστε το πρόβλημα τους, ενώ ο κ. Νομάρχης όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιεί το πρόβλημα τους για ιδιοτελείς ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Παρακαλούμε τον τοπικό τύπο να δημοσιεύει και τις δικές μας απόψεις, τις οποίες θα τις βρει στον τόπο δουλειάς μας (στα χωράφια), διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχει ο κ. Νομάρχης να καλεί τους δημοσιογράφους στο γραφείο του".

Έπονται υπογραφές

Πηγή: Πιέριοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου