Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ


Με ειλικρινεια ακριβεια και φωτογραφικες αποδειξεις εαν χρειαστει θα σας περιγραψω οτι συμβαινει και οτι συνεβαινε απο παντα στο ποταμι της Μορνας κατα την περιοδο ενος χρονου.

.....Οταν ριξει μια μετρια βροχη το ποταμι αυτο που ειναι απο τα μεγαλυτερα της Μακεδονιας θολωνει. Για να καθαρισει χρειαζονται περιπου 15 και οταν η βροχη ειναι μεγαλη ακομη και 30 ημερες . Μεσος ορος δηλαδη 22 ημερες ( για να καθαρισει ).

Εαν δηλαδη βρεξει 10 φορες το χρονο θα εχουμε 220 ημερες θολο νερο . Εαν αφαιρεσουμε 100 ημερες απο τις 365 του χρονου που το νερο ανηκει στον Δημο Πετρας, θα εχουμε με απλα μαθηματικα 265 ημερες νερο για την Β.Πιερια απο τις οποιες μονο τις 45 θα ειναι καθαρο . Εκτος εαν βρεξει καμια φορα παραπανω οποτε το νερο θα ειναι ολο το χρονο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.

Διοτι βασει της νομοθεσιας το θολο νερο ειναι ακαταλληλο προς χρηση υδρευσης. Τωρα εαν προσθεσουμε και τα αποβλητα της Φτερης που καταληγουν στο Φραγμα και απο εκει στην Β.Πιερια και του μεταλειου Χρωμιου που εχουν την ιδια καταλειξη, καταλαβαινετε τι γινεται ..... Θα μου πειτε δεν το προβλεψαν αυτο στην Περιβαλλοντικη Μελετη;;;

Μα δεν υπαρχει Περιβαλλοντικη Μελετη!!!!. Ναι οπως το ακουσατε . Δεν υπαρχει περιβαλλοντικη Μελετη προκειμενου να υδροδοτηθει , προκειμενου να πιουν νερο οι κατοικοι της Β. Πιεριας , δεν υπαρχει Περ. Μελετη .... ΕΠΙΣΗΣ η περιοχη βρησκεται σε περιοχη ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 ... Τα εργα αυτα κατεστρεψαν το περιβαλλον των Πιεριων ανεπανορθωτα ...

Ισως σκευτειτε ... Γιατι δεν επεμβαινει ο εισαγγελεας ; .... Αυτο ειναι και δικη μου απορια . ....Μηπως αυτη ειναι η αιτια που δεν ηπιε ακομη νερο η Β.Πιερια ;;; Γιατι δεν ρωτατε τον κ. Βασιλειαδη για ολα αυτα ;;; Αυτος δηλωνει καθε λιγο στον τυπο, γνωστης της υποθεσης .

Γιατι δεν ρωτατε τους κατοικους του Τριλοφου τι επαθαν οταν τους δωσανε για λιγες ημερες δοκιμαστικα απο το νερο της Μορνας ;;; Ακομη στο Αιγινιο δεν τολμησαν να το δωσουν . Προτιμαν για τα πειραματα τους τα μικρα χωρια . Εαν τολμαν ας δημοσιευσουν τις Χειμικες και Μικροβιολογοκες εξετασεις του νερου απο το 2007 και δωθε .......

Υ.Γ. το νερο της ΜΟΡΝΑΣ ειναι ακαταλληλο για τους εξεις λογους ... 1ον Λογω θολεροτητας ... 2ον λογω λυματων ανθρωπινης προελευσης απο την ΦΤΕΡΗ ... Και 3ον λογω αυξημενης περιεκτηκοτητας σε Βαρεα Μεταλα ( Σιδηρος κ.τ.λ. ) . Τωρα θα μου πειτε γιατι τα λεω ολα αυτα !!! Ε τι να κανουμε αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου ..... Ισως ειναι κληρονομικο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου